CITÁTY - IDÉZETEK

CITÁTY

Okamžik ...

16.05.2012 21:17
V Tvojom živote príde okamžik, keď si uvedomíš: - na kom záleží - na kom nikdy nezáležalo - na kom nikdy záležať nebude  - a na kom vždy bude.   Netráp sa ľudmi zo svojej minulosti. Je dôvod pre to, že sa nedostali do Tvojej budúcnosti.

IDÉZETEK

Valahol ki van jelölve a helyed

16.05.2012 21:23
Azért van síró, hogy vigasztald, az éhező, hogy teríts neki asztalt. Azért van seb, hogy bekösse kezed, vak, elhagyott azért van, hogy vezesd. Azért van annyi árva, üldözött, hogy oltalmat nyerjen karjaid között. Azért roskadnak mások lábai, hogy terhüket te segítsd hordani. Az irgalmat...

Kicsit több békesség, ...

16.05.2012 21:13
Kicsit több békesség, Jóság, szelídség, Kevesebb viszály, irigység. Kicsit több segítség bajban, veszélyben. Kicsit több mi, és kevesebb én, Kicsit több erő, remény. És sokkal több virág az élet útjára, Mert a sírokon már hiába. 

Ha reggel felkelsz ...

16.05.2012 21:05
Ha reggel felkelsz, köszönd meg a fényt, s azt, hogy látod, köszönetet mondj az életért, erődért, jókedvedért, köszönd meg az eledelt ... A szerencsét, hogy ma is élhetsz egészségben,  hogy szeretsz és hogy szeretnek. Ha nem találsz semmi okot a köszönetre,  akkor a hibát...

GONDOLATOK

 

A tegnap történelem, a holnap rejtély, a ma ajándék !

 

"Nincs más bűn,csak emberi értéket pusztítani és értelmetlenül szenvedést okozni,nem menteni és csillapítani,ahol mód van rá."
(Popper Péter)

 

"Az életednek annyira van súlya és értelme, amennyire tudatos vagy." (OSHO)

 

"Az igazság az,hogy aki ma él,nem véletlenül van itt.Az ide való.
Minél szellemibb egy ember,annál kevesebbre van szüksége ahhoz,hogy boldog legyen.
Az ember igazi természete isteni és erős!A gyengeség nem természete az emberi léleknek,hanem szerzett tulajdonsága.
A valódi nagyság nem szorul rá,hogy mások tegyék naggyá.És akinek benső fénye már világít,nem igényli a külső reflektorok fényeit."
(Müller Péter)

 

"A boldogságot csak az bírja el,aki elosztja.A fény csak abban válik áldássá,aki másnak is ad belőle."
(Hamvas Béla)